NAJBRŽA TRZALICA

JACK WHITE OBORIO REKORD Za manje od 4 sata odsvirao, snimio i pustio u prodaju novu ploču!

 Kevork Djansezian / Getty
Rekord je do sada držao švicarski polka trio Vollgas Kompanie sa svojim live albumom iz 2008., godine, kojeg su objavili dan nakon snimanja

Jack White ponovno se pokazao nenadmašnim, ovoga puta na području brzine izdavanja ploče. Naime, povodom obilježavanja Record Store Day-a u diskografskoj kući Third Man Records u Nashvilleu, Jack White (pokretač, vlasnik i producent ove kuće) u studiju je u pratnji nekoliko glazbenika odsvirao i snimio dvije pjesme, koje su izdane na gramofonskim pločama i pojavile su u prodaji, i sve to u roku - 3 sata, 55 minuta i 21 sekunde!

Jack White prodaje prvi primjerak ploče koju je napravio u manje od četiri sata (foto: Facebook)

White je u pratnji Fatsa Kaplina i Duru Jonesa snimio 'Lazareto', naslovnu pjesmu sa svojeg nadolazećeg solo albuma, te je za B-stranu singla obradio pjesmu Elvisa Presleyja 'Power of Love' iz 1969. godine.

Na omotu singl ploče izdane u rekordnom vremenu objavljene su fotografije zabilježene tokom snimanja ploče. Jack White je izdavanjem singla 'Lazareto' u manje od četiri sata oborio Guinnessov rekord koji je do sada držao švicarski polka trio Vollgas Kompanie sa svojim live albumom iz 2008., godine, kojeg su objavili dan nakon snimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:44