UZROK NEPOZNAT

Još jedna nesreća na koncertu: Gitarist Aerosmitha doživio srčani udar, srušio se iza pozornice

Joe Perry i Steven Tyler
 Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Gitarist grupe Aerosmith, Joe Perry, srušio se na pozornici tijekom koncerta sa svojom supergrupom Hollywood Vampires.

Bend sastavljen od poznatih članova poput Perryja, Alicea Coopera i Johnnyja Deppa nastupao je u Brooklynu u New Yorku kad se Perry prvo naslonio na opremu, a potom otišao s pozornice.

Kako piše Daily Beast, svjedoci kažu da mu je odmah iza pozornice pozlilo, srušio se i oko pola deset navečer doživio srčani udar. Glazbenik je hitno prebačen u bolnicu, a koncert je nastavljen bez njega.

Nešto kasnije objavljeno je da je gitarist stabilno, a Cooper je publici rekao: ‘Ako primijetite da nam nedostaje jedan član, to je zato što mu je bilo jako loše prije nastupa.’

65-godišnji Perry poznat je po zlouporabi droga, a 2008. godine frontmen Aerosmitha Steven Tyler priznao je da je Perry šmrkao toliko tableta da se znalo dogoditi da nije bio u stanju svirati. No, posljednjih je godina navodno čist i ne konzumira više droge, no još uvijek nije poznato jesu li one uzrok zdravstvenih problema.

Behind the small wall.....joe perry

A video posted by Eileen (@leeniepics) on

Podsjetimo, prije nešto manje od mjesec dana na pozornici u Edmontonu kolabirao je poznati pjevač Meat Loaf nakon što mu je iznenada pozlilo. U svibnju je usred koncerta u Los Angelesu preminuo bubnjar Megadeatha, Nick Menza, a u travnju je također za vrijeme koncerta preminuo jedan od najpoznatijih afričkih glazbenika, Papa Wemba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:58