"Šuti i pjevaj"

Kantautorica Sara Renar na Facebooku pozvala glazbenike da naprave remiks njezine ‘Medeje‘

Sara Renar

 Marina Uzelac
Najbolji remix po ocjeni stručnog žirija (mene) objavljuje se na kompilaciji", napisala je Sara.

Glazbenica Sara Renar objavila je na svojoj Facebook stranici natječaj za remiks za njezinu pjesmu "Medeja", koji će završiti na kompilaciji remikseva s njezinog posljednjeg albuma "Šuti i pjevaj".

"Najbolji remix po ocjeni stručnog žirija (mene) objavljuje se na kompilaciji", napisala je Sara, koja je na objavi ostavila i link na kojem glazbenici mogu skinuti sve glazbene dionice iz "Medeje".

"Naravno, ako su vam trake inspirativne za vlastite projekte, slobodno se igrajte s njima i u druge svrhe - potpisivanje originala u dobroj volji ostavljam na vašu procjenu i savjest", napisala je glazbenica.

Remiksi joj se mogu slati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., i to do 27. veljače.

Inače, Sara je album "Šuti i pjevaj" izdala na Dan žena prošle godine. Osim što taj datum generalno nosi simboliku, kantautorici je na taj dan i rođendan. Album koji se sastoji od devet pjesama, među kojima su i prije objavljene "Šuti i pjevaj", "Kapital", kojeg je izvela s Playground Hustleom i "Medeja". Na izdanju su se našle i nove verzije pjesama "Držali smo se za ruke" te "Marija budi oprezna", ali i te potpuno nove pjesme "Hana je već dugo budna", "U što ti vjeruješ", "Mlad kao mi" i "Epilog". Devet je to vrlo različitih pjesama u kojima se, u eklektičnom spoju elektroničke glazbe i kantautorskog izričaja, isprepliću teme položaja žene u društvu, religije, umjetnosti, ali i ljubavnih, prijateljskih i ekonomskih odnosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:16