'POSUDILA' IMIDŽ

KAWASAKI 3P KOMENTIRA MADONNU NA EUROSONGU Tomfa: 'Dovoljno je da nam 'K3donna' organizira nastup na sljedećem Superbowlu i zaboravit ćemo sve'

 Instagram
 

Od nastupa Madonne na Eurosongu u Tel Avivu društvenim mrežama kolaju fotomontaže koje ističu neobično preklapanje scenskog imidža kraljice popa i domaćih rokera Kawasaki 3P, već odavno prepoznaljivim upravo po identičnom imidžu.

Fanove K3p-a, kao i sam bend, oborila je činjenica da je kraljica popa i ikona stila upravo od njih ''posudila'' scensku kostimografiju.

Naime, Madonna je za potrebe novog albuma 'Madame X' odabrala povez preko oka koji na sebi ima ušiven znak X, a identičan takav povez nosi Toni Babarović Babke iz Kawasaki 3p-a još od albuma 'Goli zbog pasa' iz 2016.

Madonna performs during a guest appearance at the Grand Final of the 2019 Eurovision Song Contest in Tel Aviv, Israel, early May 19, 2019. Courtesy Orit Pnini for KAN/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.  TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS
Madonna na Eurosongu

Osim poveza, Madonna je za kostimiranje svojih plesača u Tel Avivu koristila gas maske kakve su 2007. od hit albuma 'Idu Bugari' nosili članovi Kawasaki 3p.

REUTERS /K3P
Internetski meme komentira poklapanje imidža Madonninih plesača i K3p

"Sve nas je to oko naših 'ikseva' i maski iznenadilo i zabavilo. No kako smo mi fini ljudi i nismo zlopamtila, dovoljno je da nam 'K3donna' organizira nastup na sljedećem Superbowlu i zaboravit ćemo sve", komentirao je frontmen benda K3p Tomislav Vukelić Tomfa.

K3P
Internetski meme nakon što je Madonna "posudila" imidž K3p

Namjerno ili slučajno, ne znamo, ali sigurno je kako su Kawasaki 3p i njihov smisao za humor uvijek korak ispred svog vremena. Prisjetimo se 2003. i njihovog nastupa na Dori, kad su na javnoj televiziji iskočili u bademantilima i jednodjelnim gaćama. Hrvatska nacija je bila podijeljena; dok su jedni bili fascinirani tom dozom drskosti i humorom i sjajnom energijom na što je na takovoj manifestaciji, a i na javnoj televiziji, do tada bilo neviđeno, drugi su ostali zgroženi takvim nastupom uz veliku bojazan da bi nas "takvi" mogli predstavljati na Euroviziji.

Začudna podudarnost u imidžu Madonne na Eurosongu i Kawasaki 3p

Naravno, kako to kod nas biva, mogućnost da odu na Euroviziju zvučalo je nemogućim. Međutim, godinu kasnije grupa Lordi iz Finske sa ''strašnim maskama'' na glavi i sa žestokim hard rockom ne samo da odlaze na Euroviziju nego i pobjeđuju (a mogli su to samo malo ranije biti Kawasaki 3p).

Inače, K3p su upravo objavili live DVD/CD povodom proslave svog 25. rođendana, a snimljen je prošle godine u kazalištu Teatar &td.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:22