‘END OF THE ROAD‘

KISS dolazi u Hrvatsku: ‘Opraštamo se na posljednjoj turneji našom najvećom predstavom dosad‘

KISS 
 Jen Rosenstein
Legendarni rock bend, poznat po svojim maskama i specijalnim kostimima, 9. srpnja 2022. godine održat će koncert u Areni Zagreb

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova u svijetu u okviru turneje "End of the Road" 9. srpnja 2022. godine održat će koncert u Areni Zagreb! Nakon epske i dobro dokumetirane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS je 2019. započeo svoju posljednju turneju.

Svjetska turneja KISS-a u 2019. bila je njihova najveća turneja u karijeri - tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi nastupi dogovoreni širom Europe za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odgođeni za neke nove termine.

Iz tog razloga bend s posebnim zadovoljstvom upravo objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum - koncert u zagrebačkoj Areni 9. srpnja 2022. godine!

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakala. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

- Sve što smo izgradili i sve što smo postigli, nikad se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji našom najvećom predstavom dosad - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... Bez ispričavanja i bez zaustavljanja - izjavili su KISS povodom “End of the Road” turneje.

U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavateljima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda. U prodaji će biti ograničen broj VIP ulaznica, a više informacija znat će se s početkom prodaje.

Svi članovi KISS Army fan kluba imat će specijalnu privilegiju svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. srpnja kupiti od 25. svibnja u 10 sati, 24 sata prije službene prodaje, dok će službena prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. svibnja u 10 sati na web stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

image
KISS
PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2023 19:29