NOVA LOKACIJA

Koncert britanske glazbene atrakcije Kosheen Live premješten iz Boogalooa na Jarun

Sian Evans
 PR
Na jarunsko jezero dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima

Britanska atrakcija Kosheen Live predvođen sa Sian Evans stiže na Jarun (pored skejt parka) u petak, 24. rujna 2021. godine.

Kosheen je nastao 1999. u Bristolu, a već prvim albumom iz 2001. “Resist” i hitovima “Catch,” “Hide U” i “Hungry” osvojili su titulu ‘jedne od najvećih glazbenih atrakcija Velike Britanije’.

Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja. Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top lista te kao jednog od favorita svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih.

Do sada su izdali pet albuma. Na jarunsko jezero dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk.

Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama, a posebno se ističu veliki hitovi “Louder” s DJ Freshom, kao i “Hot Right Now” Rite Ore za koji je napisala tekst.

Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ FRX.

Vrata se otvaraju u 19, a početak koncerta bit će oko 21 sat. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 170 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na dan će koštati 190 kuna. Sve ranije kupljene ulaznice vrijede i za ovaj datum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. veljača 2024 03:04