NAJAVILI NOVI ALBUM

Koprivnički folk-rock bend Ogenj objavio novi singl ‘Kyrie‘

Ogenj - Kyrie

 Promo/
Kyrie nas uvodi u pomalo drugačije blagdansko raspoloženje ‘obučeno u mistiku‘ u glazbenom aranžmanu

Koprivnički folk-rock bend Ogenj u novom sastavu predstavljaju ‘Kyrie‘, novi singl i video spot kojim najavljuju svoj treći studijski album u izdanju Dallas Recordsa.

image

Ogenj - Kyrie

Promo/

Kyrie nas uvodi u pomalo drugačije blagdansko raspoloženje ‘obučeno u mistiku‘ u glazbenom aranžmanu, ali i video ekranizaciji u režiji Marka Čordaša.

‘‘Nema zvončića, nema praporaka, nema šuškanja celofana, ne čuje se otvaranja najboljih butelja vina, ne osjeti se miris blagdanske purice. Šamar svijetu, njegovome konzumerizmu i vanjštini. Ogoljena, ali ipak toliko bogata zvukovljem i "mukom“ vokala koji ne zrači radošću, naprotiv. Samo nadom kako odmičemo kraju pjesme. Tematski je naslonjena na novi život koji nam je jedina nada i bit života kao i vremena Božića, u kontri s glazbenom podlogom. Predivna harfa, na kojoj nam se pridružila Doris Karamatić kao savršen spoj rock‘n‘ rolla i klasike, uvodi nas u početak i završava cijelu priču, daje tračak nade u anđeosko i nebesko‘‘, izjavio je autor pjesme, Tomislav Mihac Kovačic.

Video ekranizaciju potpisuje Marko Čordaš, snimano je u studiju Hangar. Tekst nosi potpis Tomislava Mihaca Kovačica, u glazbi mu se pridružio i Petar Šimčić. Aranžirali su Tomislav Mihac Kovačic, Denis Kuzel, Petar Šimčić, Leonardo Ivačić i Doris Karamatić. Miks i mastering radio je Matej Zec (G.I.S. studio), a snimao Ante Prgin-Surka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:46