12 NOVIH PJESAMA

Kraj Programa singlom ‘Ne pričaju o nama‘ najavili izlazak trećeg albuma i koncerte u Rijeci i Zagrebu

Kraj Programa

 Dalibora Bijelić/Dalibora Bijelic
Glazba nosi potpis Igora Klanfara i Luke Filipana, autori teksta su Igor Klanfar i Đina Škulić

‘Ne pričaju o nama‘ novi je singl riječkog Kraja Programa, kojim najavljuju i istoimeni treći album čiji je službeni izlazak najavljen za petak, 19. travnja. Uz objavu singla i albuma, Kraj Programa priprema i koncertno predstavljanje novog izdanja u zagrebačkom Hard Placeu u petak, 26. travnja, a na domaćem terenu u riječkom OKC Palach u subotu, 4. svibnja.

image

Kraj Programa

Dalibora Bijelić/Dalibora Bijelić

Album donosi ukupno 12 pjesama, od kojih su kao singlove predstavili ‘Oči u oči‘, ‘Kule od karata‘, ‘Srce na dlanu‘, ‘Svaki novi dan‘ i najnoviji ‘Ne pričaju o nama‘. Snimanje i produkciju novog singla potpisuje bubnjar benda, Igor Klanfar, koji uz autorski angažman ujedno potpisuje i scenarij spota. Snimali su Luka Filipan i Domagoj Spaić, a montirao Luka Filipan.

‘‘Spot otkriva duboki skepticizam prema površinskom sjaju, ističući teme poput iluzornih ‘strujanja brojki‘ i imaginarnih obožavatelja. Poruka ističe važnost autentičnosti u glazbi dok istovremeno baca svjetlo na slijepu trku za virtualnim priznanjem. Spot je sniman u prostorijama Exportdrva Rijeka te posebne zahvale idu Soniru Srdoču na omogućenom prostoru te dBoki sound & light na opremi‘‘, izjavili su iz benda povodom objave.

U iščekivanju novog albuma Kraj programa poziva publiku na koncerte u Zagrebu i Rijeci. Karte za koncertnu premijeru u Rijeci dostupne su za kupnju putem sustava Entrio, a fizičke ulaznice nalaze se u Dallas Music Shopu u Rijeci. Glazba nosi potpis Igora Klanfara i Luke Filipana, autori teksta su Igor Klanfar i Đina Škulić. Album ‘Ne pričaju o nama‘ dostupan je na svim streaming servisima od petka, 19. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:47