STIŽU I U BEČ

LEGENDARNI GUNS N' ROSES U JEDNOM DANU PRODALI MILIJUN ULAZNICA Nevjerojatan interes za europsku turneju zvijezda s kraja osamdesetih

Guns N' Roses nastupaju prilikom primanja u Rock n' Roll kuću slavnih 2012. godine
 Matt Sullivan / REUTERS

Američki hard rock sastav Guns N' Roses u samo jednom danu prodao je jedan milijun ulaznica za njihovu nadolazeću europsku turneju 2017., prenosi časopis Classic Rock.

Ulaznice su u prodaju puštene 9. prosinca, par dana nakon objave da se Axl Rose, Slash i Duff McKagan iduće godine spremaju za koncerte po Europi.

Trenutno su za turneju 2017. potvrđeni datumi za Japan, Novi Zeland, Australiju, Aziju, Europu, Veliku Britaniju, Sjevernu Ameriku, no spekulira se da će biti najavljeno još nastupa.

Prošli mjesec Gunsi su se našli na vrhu Pollstarove ljestvice najuspješnijih izvođača na turneji prema prosječnoj zaradi po gradu i prosječnoj cijeni ulaznice. Njihova prosječna zarada po nastupu iznosi 5,5 milijuna dolara, dok prosječna cijena ulaznice iznosi oko 830 kuna (117 dolara).

Od navedenih mjesta na službenoj stranici nama najbliži će koncert biti u Beču, a sve lokacije i datume pogledajte na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:57