Senzacija iz Irske

‘Lord od the Dance‘: Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj. Do sada ih je pogledalo 60 milijuna ljudi

Lord of the Dance

 Brian Doherty
U zagrebačku Arenu stižu 25. svibnja povodom dvadeset pet godina djelovanja

Najveća irska plesna senzacija, “Lord Of The Dance” u zagrebačku Arenu stižu 25. svibnja povodom 25 godina djelovanja u sklopu turneje 2022/2023 na kojoj će prezentirati novu koreografiju.

Od svoje premijere, prije 25 godina, Lord of the dance Michaela Flatleya postao je najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave. Posjetili su više od 1000 mjesta diljem svijeta, pogledalo ih je više od 60 milijuna ljudi u 60 različitih zemalja i na svim kontinentima što ih čini, kako se navodi u pozivu, najpopularnijom plesnom produkcijom na svijetu.

image

Lord of the Dance

Brian Doherty

Bezvremenska privlačnost učinila je Lord of the Dance jednom od modernih svjetskih čuda, živućom legendom. Putovanje Lord of the Dance započelo je snom Michaela Flatleya da stvori najveći irski plesni show na svijetu, a pozornost su šire publike privukli na Euroviziji 1994. godine.

Lord of the dance ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

image

Lord of the Dance

Brian Doherty

Obožavatelji, dakle, mogu očekivati novu postavu, nove kostime i koreografiju uz vrhunsku tehnologiju, specijalne efekte i izvanredni light show. U spektaklu će nastupiti 40 naistaknutijih mladih svjetskih izvođača u režiji Michaela Flatleya te uz novu glazbu Gerarda Fahyja.

Michael Flatley komentira: “Tako sam uzbuđen što vraćam originalan Lord of the Dance u europske Arene. Osjećam da je ovo najvažnija turneja u našoj 25-godišnjoj povijesti!“

image

Lord of the Dance

Brian Doherty

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2022 13:40