‘SVE ME VODILO K TEBI‘

Luce ima novi hit: ‘Prijateljica mi je rekla - pa ti si napisala pjesmu za svačiji prvi ples!‘

Luce

 /Maja Turković
‘Na red je došla jedna prava pozitivno ljubavna i romantična pjesma jer sam i privatno sretno zaljubljena‘, priznaje popularna pjevačica

‘Sve me vodilo k tebi‘ pretposljednji je Lucin singl koji će se naći na novom studijskom albumu ‘Fragmenti’. Nastao u suradnji s producentom i koautorom Alanom Dovićem, najavljen je za proljeće 2024. godine.

‘Nakon mnogih pjesama u kojima sam bila ostavljena, tužna, sjetna, oporavljala se, s vremenom se i ohrabrila, postala zadovoljna, bila sretno sama, u ovoj sam (napokon) sretno zaljubljena. Pisanje pjesama mi je oduvijek svojevrsni filter i ogledalo u moja neka unutarnja stanja i emocije, stoga ne čudi što je na red došla jedna prava pozitivno ljubavna, romantična pjesma jer sam i privatno.. sretno zaljubljena!‘, izjavila je Luce povodom objave nove pjesme, za koju je najavila i video izdanje.

Osim što je sretno zaljubljena i dovršava novi album ‘Fragmenti‘, koji će biti objavljen točno deset godina nakon objave prvog singla ‘Možda mi‘, Lucin glas imamo prilike čuti i u radijskom eteru u ulozi voditeljice te u brojnim voice overima, među kojima je trenutno i onaj unutar reklamnih blokova emisije The Voice.

Tekst pjesme potpisuje Luce, a u glazbenom dijelu joj se pridružio stalni suradnik, koautor Alan Dović, koji je ujedno autor aranžmana i produkcije spomenutog novog singla ‘Sve me vodilo k tebi.’

Dok čekamo video spot, pjesmu ‘Sve me vodilo k tebi‘ možete slušati na na svim streaming servisima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:39