SLASH I BARBIE

Malotko bi ih povezao: legendarni gitarist grupe Guns N‘Roses svira u filmu ‘Barbie‘. Kenovu pjesmu

Saul Hudson aka Slash, Kopenhagen

 Helle Arensbak/Afp/Profimedia/Helle Arensbak/afp/profimedia
‘Išao sam u sedmi razred kad je izašao ‘Appetite for Destruction‘. On je moj ultimativni junak, rekao je Ronson

Iako bi ih dosad malotko spomenuo u istoj rečenici, Slasha, legendarnog gitarista grupe Guns N‘Roses, i kultnu lutku Barbie povezala je, pišu Entertainment Weekly i NME, Kenova pjesma.

Kako je tijekom intervjua za Variety na crvenom tepihu otkrio slavni britansko-američki producent Mark Ronsom, koji je surađivao s velikim imenima poput Miley Cyrus, Lady Gagom i Amy Winehouse te ostvario zapaženu suradnju s Brunom Marsom na pjesmi Uptown Funk, Slasha se može čuti u pjesmi "I‘m Just a Ken".

"Slash je moj junak", objasnio je Ronson te nastavio:

"Išao sam u sedmi razred kad je izašao ‘Appetite for Destruction‘. On je moj ultimativni junak. Imao sam Slashove slike po cijelome zidu. Kada smo radili pjesmu sam pomislio: ‘Ne može naštetiti da ga pitamo‘. Činilo se malo vjerojatno, no poslao sam mu pjesmu i on je rekao: ‘Ovo je dobra pjesma‘. Prije toga nisam dobro poznavao Slasha, ali rekao je: ‘Kul, svirat ću na njoj‘. Bio je toliko kul, ‘ubio je pjesmu‘. Svirao je solo na kraju i dijelove s ritmom. To je predivno", zaključio je.

Osim o Slashu, Ronson je progovorio i o suradnji s Ryanom Goslingom, glumcem koji interpretira lutku Kena.

Goslinga je okarakterizirao kao "zvijezdu tog velikog filma", potvrdio je da glumca dotada nije susreo. Ronson je podijelio da je s Goslingom pričao o glazbi, a rekao je i da je "kada se počeo zagrijavati primijetio da će ‘ubiti‘ pjesmu.

"Naravno da hoće", dodao je. "On je Ken. Tko bi pjesmu razumio bolje od njega?"

Ronson je priznao da je uzbuđen zbog pjesme te je otkrio da je godinu nakon Goslingu poslao njenu finalnu verziju, s kojom je glumac bio veoma zadovoljan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:31