NOVA PJESMA

Mate je izbacio Marijanu iz svog studija! Poslušajte!

Mate Ponjević

 Screenshot/
Mate Ponjević najavljuje solo album s pjesmom ‘Marijana‘

Mate Ponjević, zagrebački glazbenik i frontman bendova Fire in Cairo i Pitaj Klince, upravo je objavio singl „Marijana“, kojim najavljuje prvi samostalni album.

Albumi bendova Fire in Cairo i Pitaj Klince pokupili su mnoge pozitivne kritike medija.

„Stvari za sada, zvuče poput iščekivanog ljetnog povjetarca za sparno poslijepodne. Divno, uhu uistinu ugodno i spremno za ostati na ljetnom repeatu“, rekla je Katja Jukić za Pitaj Klince u recenziji albuma, a Siniša Miklaužić je album Fire in Cairo opisao kao odličnu presliku današnje alternativne scene – uzbudljivo, moderno i prije svega zabavno.

Novi projekt Mate Ponjevića – „Mate Ponjević“, savršena je kombinacija njegovog prethodnog stvaralaštva, a od albuma možete očekivati upravo to: spremno za ostati na ljetnom repeatu, uzbudljivo, moderno i zabavno.

Dolazi nam „Marijana“, ali i novi album. Singl je napravljen u suradnji sa snimateljem Pavlom Kocanjerom (Vjetroslav Prdinski). Album izlazi na proljeće, a bit će izdan pod okriljem Jebotona, čiji je Mate dugogodišnji član

„Jako se veselim što će publika poslušati pjesmu "Marijana" i pogledati spot koji smo napravili, uhvativši punu atmosferu pjesme. Kao što i sam tekst u pjesmi kaže "padala je kiša", a mi smo jedne tihe nedjeljne večeri na Ksaveru uhvatili divne kadrove pod svjetlima grada Zagreba. Ovim spotom nastavljam priču koju sam započeo prije više od godinu dana kada sam otvorio svoj studio i počeo raditi na albumu. Uskoro kreću i koncerti za koje ću oformiti bend. Publici obećavam puno glazbe i lijepih trenutaka koje će provesti uz nju“, rekao je Mate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:28