PREMA ISTINITOM DOGAĐAJU

Morrissey odobrio film o fanu koji je s pištoljem na radiju tražio da puštaju samo The Smiths

Morrissey
 Getty / Getty Images
Manganiello će glumiti DJ Mickeyja kojeg za taoca uzme zaluđeni ljubitelj The Smithsa koji je potresen raspadom benda

Joe Manganiello (kojeg smo upoznali kao stripera u filmu 'Magic Mike') dobio je dozvolu Morrisseyja za novi film 'Shoplifters Of The World', nazvan po istoimenoj pjesmi Smithsa iz 1987. godine. Radnja filma počiva na incidentu koji se dogodio u Denveru krajem 80-ih, kada je jedan ljubitelj Morrisseyjevog benda upao u radijsku postaju s pištoljem i tražio da puštaju isključivo pjesme Smithsa.

Kako javlja Guardian, Manganiello će glumiti DJ Mickeyja koji radi na denverskom radiju i kojeg za taoca uzme zaluđeni ljubitelj Smithsa koji je potresen raspadom benda.

Priču o talačkoj krizi uslijed raspada pop-benda djelomično je demantirao glazbeni portal Westword iz Denvera, po kojem u policijskom zapisniku stoji da fan nije uspio provesti svoju namjeru te da se odmah predao.

U filmu će se obilato koristiti originalna glazba kultnog benda, koju je Morrissey ustupio za lijepu svotu novca. "Nije jeftino ni u kojem slučaju, ali imamo Morrisseyjev blagoslov da nastavimo dalje s projektom", izjavio je Manganiello u jednom intervjuu, dodavši da je i sam veliki obožavatelj benda The Smiths.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:55