EVO KAKO DO NJEGA

Možda su nas zaobišli na turneji, ali Rammstein ima poslasticu za hrvatske fanove - paket s nagradama!

Till Lindemann iz Rammsteina i službena potvrda benda za hrvatski fan klub Rammstein Croatia

 Profimedia, Rammstein Croatia
Službeni hrvatski fan klub, Rammstein Croatia, organizira veliki party u klubu Dva Osam povodom 30 godina postojanja benda

Nakon što je njemački industrial bend Rammstein lani najavio kako 2024. godine nastavlja svoju uspješnu stadionsku turneju po Europi, mnogi hrvatski fanovi ostali su razočarani jer su i ovaj put preskočili Lijepu našu. Koncerti, naime, počinju 11. svibnja u Pragu u Češkoj, a završavaju 30. srpnja u Gelsenkirchenu u Njemačkoj.

No vlasnici hitova "Du hast", "Deutschland" i "Keine Lust" imat će dva gostovanja u našem neposrednom susjedstvu - na Ušću u Beogradu 24. i 25. svibnja pripremaju spektakularan show, a ove subote, 13. siječnja, u zagrebačkom klubu Dva Osam na Jabukovcu Rammsteinov službeni hrvatski fan klub, Rammstein Croatia, uz podršku samog Rammsteina, organizira veliki party povodom 30 godina postojanja benda.

Legendarne hitove njemačkog industrial giganta iz Berlina puštat će Denis Nikolić, promotor Rammsteina za Hrvatsku, koji okuplja obožavatelje iz Lijepe naše, ali i regije.

image

Službena potvrda benda za hrvatski fan klub Rammstein Croatia

Rammstein Croatia

Uoči partyja u Dva Osam, Rammstein je poslao paket službenom fan klubu Rammstein Croatia s nagradama koje će biti uručene sretnim dobitnicima na eventu, a ekskluzivnom daru priložena je i službena potvrda benda.

Fanove, kojih će, doznajemo, biti iz iz okolnih zemalja, na druženju očekuje i torta, naravno, posvećena bendu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:45