GLEDATELJI PRESUDILI

NAJMLAĐI PAR KOJI JE IKAD NASTUPIO U 'ZVIJEZDE PJEVAJU' ODNIO VELIKU POBJEDU Tara i Dino osvojili osmo izdanje popularnog showa: 'Vi ste čarolija!'

Tara i Dino
 HRT
 

Tara Thaller i Dino Jelusić pobjednici su osme sezone HRT-ova showa „Zvijezde pjevaju“. U završnu emisiju plasirali su se Tara i Dino te Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, a kako su oba para imala jednak broj glasova žirija, o pobjedniku je odlučila publika.

„Na početku sezone nisam ništa očekivala, no svatko se treba nadati pobjedi. Ja sam jako zahvalna jer sam imala novo iskustvo. Upoznala sam sve te divne ljude i ovo ću pamtiti do kraja života. Dino i ja smo kliknuli iz prve, timski smo igrači i to je rezultiralo pobjedom“, izjavila je nakon showa Tara Thaller.

Drugoplasirana Ashley Colburn otkrila je koliko je bilo zahtjevno pjevati na stranom jeziku.

„Cijelo ovo iskustvo bilo mi je divno, u natjecanje sam ušla sa željom za prolaskom nakon prve emisije, a dospjeti u finale veliko je postignuće za mene, posebno kada je u pitanju pjevanje na stranom jeziku. Za učenje pjesama na hrvatskom vjerojatno mi je trebalo dvostruko više vremena nego drugim natjecateljima. Jako mi se svidjelo pjevanje i suradnja s Bojanom“, sažela je Ashley svoja iskustva.

Subotnja finalna emisija započela je zajedničkim nastupom svih parova sudionika ove sezone, odnosno nefinalista, te smo tako ponovno vidjeli Macana i Tonku, Franu i Žanamari, Borka i Jelenu, Ellu i Gorana, Peru i Katarinu te Krešu i Ivanu.

Potom su uslijedili nastupi parova finalista, a prvi par bili su Tara Thaller i Dino Jelusić, koji su izveli skladbu „Dream a little dream of me“, za koju su dobili 40 bodova žirija. Članica žirija Valentina Fijačko Kobić prokomentirala je njihov nastup riječima „Ja sam vas vidjela u prvoj emisiji i znala sam da ćete biti ovdje večeras. Tara, ti si bila sjajna. Nadam se da će to netko prepoznati.“

HRT
Tara Thaller i Dino Jelusić

Nakon njih pjevali su Ashley Colburn i Bojan Jambrošić koji su izveli „Footlose“, a žiri je njihov nastup ocijenio sa 40 bodova. Članica žirija Danijela Martinović njihov je nastup komentirala riječima „Ashley, zakucala si. Scenski nastup, pokret, dvoglasje, sve je imalo smisla. Bravo“.

Svaki od parova tijekom emisije pjevao je po tri pjesme, a za svoj drugi večerašnji nastup Tara i Dino izabrali su pjesmu „Think“, za koju su ponovno dobili 40 bodova žirija.

HRT
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić

„Meni je drago što ste odabrali ovu pjesmu, vidite kako dišpet može biti konstruktivan i iz vas izvući ono najbolje. Ovaj nastup je za mene bio vaš najbolji nastup u cijelom showu. Danas si dala i ono nešto, emociju.“, komentirala je njihov nastup Danijela Martinović.

Ashley i Bojan za svoj su drugi nastup odabrali pjesmu „Princeza“, za koju su i oni dobili 40 glasova žirija. „Ti si kao raketa, toliko si toga naučila, primjenjivala si sve ono što smo rekli. Kada su bile neke pjesme koje su bile teže, to si pametno razradila, zbog toga si za mene kraljica.“, komentirala je Mirela Priselac Remi.

HRT
Proglašenje pobjednika

Oba para potom su otpjevala po jednu pjesmu koja simbolizira iskustvo sezone. Tara i Dino izveli su pjesmu „Molitva“, za koju ih je žiri nagradio sa 40 bodova. „Tara, ti si jedna strahovito talentirana pjevačica prelijepog izgleda. Što god budeš radila, vjerujem da ćeš u tome uspjeti“, komentirao je Miroslav Škoro, dok je Danijela Martinović zahvalila Tari i Dinu za sve što su dali tijekom svojih nastupa.

Posljednju večerašnju pjesmu izveli su Ashley i Bojan, koji su otpjevali „Time of my life“, te za nju dobili 40 bodova. „Ova pjesma je savršena za završetak showa, doista zakucava.“, rekla je Remi.

Poseban gost večerašnje emisije bio je veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj William Robert Kohorst. „Večerašnji je show bio doista zabavan, uživao sam u nastupima natjecatelja, mislim da su oba para večeras pobjednici, oba su dobro pjevala, moje čestitke hrvatskim pjevačima. Američka natjecateljica eto nažalost nije pobijedila, no svi su bili pobjednici.“, rekao je veleposlanik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:55