JEDAN OD NAJBOLJIH

NAJPOZNATIJI TENOR PRIMIO JOŠ JEDNU VELIKU NAGRADU Uoči koncerta u Zagrebu Andrea Bocelli osvojio Global Award, a ulaznice samo što nisu planule

Andrea Bocelli
 Promo
 

Samo osam dana uoči velikog zagrebačkog koncerta Andrea Bocelli je u Londonu na gala dodjeli dobio Global Award 2018., nagradu koja se dodjeljuje najboljim glazbenicima klasične glazbe. Gala dodjela okupila je sve glavne radio postaje diljem svijeta poput Capital, Capital XTRA, Heart, Classic FM, Smooth, Radio X, Gold I LBC – te na taj način slavila najdraže glazbene umjetnike.

Nagrada ima još veći značaj uzmemo li u obzir da je uz stručni žiri glasala i javnost. Sama ceremonija održana je u londonskom Apollo kazalištu. Najpoznatiji tenor je pored nagrade dobio i najveće ovacije u dvorani – 4000 ljudi u dvorani je gromoglasnim pljeskom pratilo njegove hitove 'Nessun Dorma' i 'Time to say goodbye'.

Pored Bocellija, koji je prodao 90 milijuna albuma, spektakularnoj dodjeli nazočili su Sam Smith, Rita Ora, Martin Garrix i brojni drugi glazbenici današnjice.

Kako je do zagrebačkog koncerta u Areni ostalo samo 8 dana, organizator koncerta Alen Ključe iz Star Produkcije se iskreno razveselio: 'Jako me razveselila vijest kad sam čuo. Kako je svega nekoliko dana do velikog zagrebačkog koncerta, iznimno mi je drago da je dobio tu vrijedu nagradu i da će zagrebačka publika moći uživati u glasu najpoznatijeg tenora današnjice.'

Za najtraženiji koncert godine tražila se ulaznica više, a upravo iz tog razloga Star produkcija je pustila dodatni kontigent ulaznica u prodaju. Ulaznice možete pronaći na stranicama Eventima ili na prodajnim mjesta Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2022 16:51