'SADA'

NAKON TRI GODINE MASSIMO IMA NOVI ALBUM U PRODAJI Oduševit će vas duet s Vatrom, a glazbenika čeka uzbudljiva ljetna turneja

Massimo na promociji albuma 'Sada' u caffeu Momento
 Facebook
 

Massimo je u uskom krugu prijatelja i suradnika predstavio novi album ‘Sada’, tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’.

S albuma su dosad predstavljeni singlovi ‘1000 ljudi’ i ‘Neka ti plove brodovi’, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ autora Ivana Dečaka.

Protekle tri godine bile su iznimno radne zahvaljujući velikom uspjehu albuma ‘1 dan ljubavi’. Na odličan prijem albuma nadovezali su se i koncerti za pamćenje, pun zagrebački Dom sportova, splitske Gripe, beogradski Sava centar, jedinstveni koncert na zadarskom Forumu sa Zagrebačkim solistima, Spaladium Arena, tri rasprodane dvorane Lisinski i niz drugih fantastičnih koncerata na pozornicama diljem regije.

Facebook
Promocija albuma 'Sada' u caffeu Momento

Na novom albumu koji će se u prodaji naći 30. svibnja, Massimo je ponovno surađivao s nekim od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović - Newera. Za Massimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet. Za fotografije i likovno oblikovanje covera albuma pobrinuo se Walter, još jedan Massimov dugogodišnji suradnik.

Massimo je album ‘Sada’ u utorak 29. svibnja predstavio u caffeu Momento u zagrebačkom Vrapču, a u srijedu 30. svibnja u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj od 17 sati susrest će se s obožavateljima kojima će potpisivati albume.

Nakon promocije albuma 'Sada' Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji i na zagrebačkoj Šalati, a za nezaboravan provod pobrinut će se Stella Artois.

  • 27. 7. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik - RASPRODANO
  • 28. 7. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik - NOVI DATUM!
  • 14. 8. - Kaštel, Pula
  • 17. 8. - Ljetna pozornica, Opatija
  • 14. 9. - Šalata, Zagreb

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima sustava Eventim, online putem eventim.hr i u Aquarius Music Shopovima. Najpovoljnije ulaznice za koncert u Puli i Opatiji u prodaji su do 15. lipnja, a za koncert u Zagrebu do 30. lipnja.

Sve informacije doznajte na službenoj stranici na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:30