KORAK DO SLAVE

'NE DAM TE' Fatalna 'kaubojka' Ivana Rushaidat ima novi singl kojim najavljuje očekivani debitantski album

 EPH/promo
Već dvije i pol godine Ivana Rushaidat nastupa sa svojim bendom Little Drop Of Poison, a sada su, nakon obrada pjesama kultnog Toma Waitsa i drugih glazbenih velikana, odlučili objaviti i vlastiti autorski materijal

Nakon odlično primljena prva dva singla “Bijela buka“ i “Jednog od Vas”, autorskom timu na debitantskom albumu Ivane Rushaidat, koji je u pripremi, pridružuju se i Davor Viduka kao autor glazbe, koji uz Martu Muždalo potpisuje i stihove za najnoviji singl “Ne dam te”. Aranžman potpisuje Vlado Mirčeta, koji je uz Berka Muratovića iz grupe Jinx zadužen za produkciju istoga.

Novi singl prati i animirani video spot u režiji multimedijalnog umjetnika Dalibora Barića. Osim Dalibora u realizaciju spota uključeni su i Josip Ivančić kao snimatelj, Damir Klemenić kao suradnik za pokrete te Ivana Bilandžija Billy kao šminkerica.

Televizijska premijera video spota zakazana je za večeras, u 19h u programu CMC glazbene televizije.

Dalibor Barić je autor brojnih kratkih animiranih i eksperimentalnih filmova, glazbenih spotova (Pips Chips & Videoclips, Ante Perković), festivalskih špica (Motovun Film festival), stripova, instalacija, crteža i kolaža. Bavi se glazbom i nastupa kao VJ.

Singl “Ne dam te” možete očekivati i na debitantskom albumu Ivane Rushaidat & Raketa, koji je u pripremi za 2016.godinu.

Već dvije i pol godine Ivana Rushaidat nastupa sa svojim bendom Little Drop Of Poison, a sada su, nakon obrada pjesama kultnog Toma Waitsa i drugih blues i pop velikana 60-ih godina prošlog stoljeća, odlučili objaviti i vlastiti autorski materijal.

Ivana Rushaidat dobro je poznata domaćoj publici jer preko deset godina nastupa s brojnim bendovima (Lounge paket, Billie and the Kids, Mayales, Jinx) a najšira publika zapamtila ju je po ulozi u hit predstavi Teatra Exit "Kauboji", te istoimenom igranom filmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:48