UOČI KONCERTNOG SPEKTAKLA

NENO BELAN PRIPREMA GLAZBENI SPEKTAKL I PRISJEĆA SE SVOJIH POČETAKA Glazbenik otkrio i kako je zarađivao za život prije nego što se proslavio

 Denis Jerković / CROPIX
Jedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni priprema veliki koncert na zagrebačkoj Šalati 9. lipnja gdje će izvesti pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, "Vino noći", "Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, "Sunny day", kao i mnogih drugih.

Uz zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj novoj koncertnoj avanturi, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče, na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova.

Prigodom velikog koncertnog spektakla prisjetio se svojih početaka te dana kada se nije bavio glazbom već strujom! Naime Neno je na otoku Braču, odakle je njegova majka, nekoliko godina radio kao majstor te je popravljao televizore. Duhovite anegdote otočkog doktora za TV prijemnike pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:16