ELECTRO-POP

NIPPLEPEOPLE Maskirani dvojac je obradom Zdenke Kovačiček ekspresno iskočio na pop sceni i sad priprema koncert u Tvornici

Nipplepeople
 press
 

ZAGREB – Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 24. veljače.

Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Svoj put do radijskog etera, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji, pronašli su obradom davnog hita Zdenke Kovačiček 'Frka'. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudijeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata 'Frke' je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih 'Sutra' i 'Broj', preko 'Bolji' i 'Ne volim te', pa do sjajnog 'Balkan Expressa' i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 20. prosinca po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će se trebati izdvojiti 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:46