VANILLAZ

Obradom hita "Afterparty" elektronski dvojac ponovno zagrijao glazbenu scenu

Vanillaz
 Denis Butorac
U samo nekoliko dana od objave, novi vrući remiks dosegnuo je vrtoglavih 500.000 pregleda

„Sorry baby, I'm not sorry“ stihovi su s kojima je popularni američki reper Rich the Kid započeo prošlogodišnji hit „Afterparty“ stvoren u suradnji s poznatim Norvežaninom Tungevaagom i producentskim triom Rat City. „Afterparty“ nas uvodi u sunčani, tropski ritam s promjenjivim tonovima, očaravajućim ritmovima i nezaboravnim vokalima, koji melodiju pretvaraju u vruću pop himnu.

U ovom jedinstvenom miksu popularnih R'n'B tonova, nevjerojatnih vokala i bezvremenog pop ritma, svoju priliku prepoznao je i domaći elektronski dvojac Vanillaz čija je obrada raspametila glazbenu scenu. Snagu remiksa prepoznala je i vodeća svjetska izdavačka kuća Spinnin Records pod čijim okriljem je ovaj singl izdan, a na njihovim službenim Spotify i Youtube kanalima, u manje od tjedan dana ukupne brojke su dosegnule čak 500.000 pregleda.

- Bili smo jako uzbuđeni kada su nam se Tungevaag i Rich the Kid javili s prijedlogom da napravimo obradu njihovog novog popularnog hita. Trebala nam je doza pozitive u ovim biblijskim vremenima, a ova suradnja nam je definitivno donijela dobru energiju i pozitivan start u novoj godini. Oduševljeni smo brojkama Spotify streamova koje nevjerojatno rastu iz dana u dan – govore Marko i Miha, osnivači popularnog DJ dua Vanillaz te ističu kako su za ovu godinu pripremili brojna iznenađenja i projekte za cjelokupnu glazbenu scenu u Hrvatskoj i svijetu.

Podsjetimo, Vanillaz su krajem travnja prošle godine objavili singl ‘Cry with Me’, nastao u suradnji s britanskim kantautorom nove generacije SAD LUV-om. Pjesma je našla svoje mjesto u eteru BBC-jeva Radija 1 što je kompliment koji domaći glazbenici rijetko dobivaju. Da ih u svoj eter, naime, uvrsti jedna od najcjenjenijih svjetskih radijskih stanica. Singl je uvršten u više playlista na streaming servisima Apple Music, Deezer i Spotify, a nastavak je karijere dua koji iza sebe ima dvadesetak uspješnih singlova i niz nastupa po svjetskim klubovima ili festivalima kao što su Ultra Europe, Kingsday, Miami Music Week ili Ultra Korea.

Više informacija o dečkima možete pronaći na njihovim službenim Facebook i Instagram stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:33