DONOSI 11 PJESAMA

Odraz turbulentnog vremena u kojem živimo: Jonathan objavili dugoočekivani album ‘Everyone Else Is OK‘

Jonathan 

 Ivana Bartolovic Resch
Čekaju nas i dvije velike koncertne promocije - zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja i riječka u Pogonu kulture 26. travnja

Riječki bend Jonathan u srijedu je objavio novi album, dugoočekivani studijski uradak koji nosi naziv “Everyone Else Is OK”.

- Album je sniman tijekom zadnje četiri godine i prvi je dugosvirajući uradak nakon hvaljenog ‘To Love/To Hold‘ albuma. Nastao je kao odraz vrlo turbulentnog vremena u kojem živimo - mi kao bend, ali i mi kao dio čovječanstva - poručuje Jonathan.

Album je sniman, miksan i masteriran u studiju GIS i prostoru za probe benda pod dirigentskom palicom prijatelja i producenta Mateja Zeca. Cover je osmislio i realizirao bend Jonathan uz Mladena Stipanovića (Studio SMART 69).

“Everyone Else Is OK“ donosi 11 pjesama koje autorski potpisuje Jonathan. Novi album ranije je najavljen singlovima “Coming On Hard”, “Darling”, “Falling”, “Have It All” i “One Minute”. Popisu pjesama dodana je “We Don’t Need” koja otvara album te “Be Right Here”, “Sometimes”, “Million”, “Oh My God” i “Mirror” koja zaokružuje priču oko albuma.

Dugoočekivani album “Everyone Else Is OK” prvi je nakon šest godina i dvostrukog izdanja “To Love/To Hold” iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan, s osvojenom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.

Objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije, ona zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja te domaća riječka u Pogonu kulture 26. travnja.

“Everyone Else Is OK” benda Jonathan objavljen je digitalno za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:34