TRAP TROJAC

Online koncert popularnih trapera KUKU$ na njihovim društvenim mrežama

Grupa KUKU$
 Promo
Zagrebački glazbenici koji su u vrlo kratkom roku postali regionalne zvijezde

Popularni domaći trap trojac KUKU$ danas će u 19 sati na svojim društvenim mrežama, točnije na svom YouTube kanalu i Facebook pageu, održati kratki, 20-minutni, online koncert. Zagrebački glazbenici koji su u vrlo kratkom roku postali regionalne zvijezde tako će u partnerstvu s adidasom svojim obožavateljima pokloniti standardno dobar glazbeni sadržaj. Pritom će nizati hitove među kojima su Medalje, Pusti me na miru, Roxtar i drugi.

Inače, Mislav Kljenjak ili Iso Miki, Ivan Godina ili Goca R.I.P. i Ivan Hilje ili Hiljson Mandela među prvima su isprobali nove modele tenisica adidas ZX 2K Boost I oduševili se. Jer su one namijenjen upravo kreativcima poput njih.

- Pozivamo sve naše fanove dau srijedu, 14.10. dolete na KUKU$ Youtube kanal i Facebook page jer imamo live nastup koji ćemo streamati za sve vas. Naravno da je adidas pripremio i posebno iznenađenje za najvjernije fanove, a mi smo osmislili bomba playlistu s posebnom tehnikom koju koristimo da sve dignemo na puno višu razinu! Gledamo se sutra na KUKU$ Youtube kanalu ili Facebook page-u! Peace! - rekli su dečki iz KUKU$A.

Kad su 2012. godine počinjali svoju glazbenu priču nisu ni slutili da će jednog dana biti ozbiljan bend, a danas njihove pjesme na YouTubeu bilježe milijune pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 03:36