THE PIRATE BAY SONG

OSNIVAČU MEGAUPLOADA JAKO SE SVIĐA DUBIOZA KOLEKTIV Njihov video završio na naslovnici najpopularnije piratske stranice na svijetu!

Pjesma se zloglasnom idolu svih internetskih pirata toliko svidjela da je video postavio na samu naslovnicu The Pirate Baya

Videospot “Free.mp3 (The Pirate Bay Song)” za novi singl Dubioza Kolektiva, premijerno objavljen prije dva dana na YouTubeu i Vimeu, odjeknula je dovoljno daleko da bi izazvala pozornost i Kim Dotcoma, kontroverznog osnivača piratske web-stranice Megaupload.

"The Pirate Bay Song. Jesam li ja to čuo svoje ime? ;-)", napisao je na svom Twitter profilu ovaj slavni njemačko-finski poduzetnik (rođenog kao Kim Schmitz) koji se trenutno na Novom Zealandu bori protiv izručenja SAD-u koji ga progoni zbog povrede intelektualnog vlasništva, pranja novca i drugih optužbi.

Pjesma se zloglasnom idolu svih internetskih pirata toliko svidjela da je video postavio na samu naslovnicu The Pirate Baya, koji bilježi milijune posjetitelja dnevno.

Dubioza Kolektiv na naslovnici 'The Pirate Bay'

“Divimo se entuzijastima poput Wikileaksa, The Pirate Baya, ljudima poput Edwarda Snowdena koji se bore protiv vlada i velikih korporacija, ali ne za osobni profit nego zato što vjeruju u neke ideje, čak i po cijenu osobne slobode. Uvijek je inspirirajuće gledati ljude koji pronalaze način da nadmudre sistem”, poručili su članovi Dubioza Kolektiva prigodom objave svog videa.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:56