We Love Sound

Otvorenje clubbing sezone: Glavna zvijezda, Švicarka Sonja Moonear, vozi slalom kroz žanrove

Sonja Moonear
 Promo
Moonear je vrsna poznavateljica glazbe, koja na nastupe redovito dolazi s nekoliko kufera punih ploča.

Ekipa iz We Love Sounda, koja stoji i iza popularnog festivala Sonus, koji svake godine na Zrće dovodi najveće DJ zvijezde današnjice, započinje ciklus zimskih klupskih događanja, od kojih se prvo odvija danas u Hali, koncertnoj dvorani na Slavonskoj aveniji.

Glavna zvijezda je Švicarka Sonja Moonear, koju smo već nekoliko puta imali prilike slušati na We Love Soundu i Sonusovim eventima.

Moonear je vrsna poznavateljica glazbe, koja na nastupe redovito dolazi s nekoliko kufera punih ploča.

Iskustvo je, osim nastupajući u klubovima i na festivalima diljem svijeta, stekla i kao sound dizajnerica na švicarskoj TRS televiziji, gdje zvukom brendira brojne emisije, dokumentarce, druge filmove...

Na svojim nastupima vješto vozi slalom kroz žanrove, a nije iznenađenje da se od nje može očekivati širok dijapazon zvukova, koji ide od egzotike do industrijskog sounda.

Moonear je i osnivačica izdavačke kuće Ruta 5, a neke je svoje pjesme izdala i na drugim labelima, iako je, doduše, posljednjih godina manje aktivna na producentskome planu. Zanimljivo je da je jedno od načela kojima se vodila pri osnivanju labela Ruta 5 bilo da želi dati prednost glazbi koja je izvan dominantnih geografskih utjecaja u ovoj industriji, odnosno htjela je pokušati decentralizirati glazbenu mapu svijeta.

Uz Sonju će na otvaranju clubbing sezone We Love Sound nastupiti domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene - Bronski, Ani. & Herya - poznati mahom po hipnotičkim deep zvukovima. Posebno veseli što su organizatori najavili iznimnu kvalitetu zvuka.

Inače, event se odvija 29. listopada u popodnevno-večernjim satima,od 16 sati do ponoći. Za ulazak je potrebna covid-potvrda ili dokaz o negativnom testu na koronavirus, a karata još ima - mogu se nabaviti preko sustava Entrio ili na web stranici we-love-sound.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:29