SVIRAO NA POGREBU

'OVO JE BIO NAJVEĆI I NAJVAŽNIJI NASTUP U MOJ ŽIVOTU' Emotivnom izvedbom 'Galeba' Stjepan Hauser se oprostio od Olivera Dragojevića

Stjepan Hauser
 Tom Dubravec / CROPIX
 

Poznatog violončelista i član 2Cellosa Stjepana Hausera s Oliverom Dragojevićem osim ljubavi prema glazbi povezivalo je i veliko prijateljstvo.

Hauser je često nastupao is Oliverom Dragojevićem, a koliko je njihov odnos bio prijateljski, svjedoči video koji je Stjepan objavio na društenim mrežama nakon smrti glazbenog velikana. Stjepan Hauser nikada nije krio oduševljenje Oliverom.

- Otišao je onaj najveći... Legenda kakve više nikad neće biti... Otišao si prijatelju moj al kao da nisi jer tvoj glas, tvoja pisma zauvijek ce ostat utkana u našim srcima, slušat će te i moja djeca, moji unuci, i njihova djeca... počivaj u miru, ostavio si Trag u Beskraju, napisao je emotivno Hauser.

Jučer je na pogrebu veloluškog glazbenika Stjepan Hauser izveo je instrumentalnu verziju jedne od najprepoznatljivijih Oliverovih pjesama ‘Moj galebe’, na što su mnogi zaplakali.

- Ovo je bio najveći i najvažniji nastup u mojem životu, ispraćam te posljednji put prijatelju moj, do nekog ponovnog susreta.. a do tada mirno leti Moj Galebe!!!, napisao je Hauser na Instagramu uz snimku izvedbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:18