Imogen showcase

Peti kupe: Nastupaju Jimpster, Don Carlos, Charles Webster, Ilija Rudman, Antonio Zuza...

Jimpster, DJ

 promo
Imogen Recordings predstavlja EP Antonija Zuze te novi merch, a, osim noćnog, tu je i dnevni program.

Imogen Recordings cijelog vikenda 10. i 11. lipnja zaposjeda Peti Kupe. Uoči izlaska svojih novih izdanja, ugledna etiketa donosi vikend glazbe i hedonizma u dvorištu i unutar kluba. Za zabavu se brine cijela plejada house majstora – Jimpster, Ian Pooley, Charles Webster, Don Carlos, Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza.

image

Jimpster, DJ

promo

Prva večer, u petak, posvećena je izlasku prvog EP-a Antonija Zuze. Pandemijska je vremena Antonio iskoristio za okretanje radu u studiju i produkciji. Za Imogen Recordings u kolovozu izlazi njegov EP, svojevrsna posveta talijanskom paradise houseu čiji je glavni predstavnik veteran Don Carlos. Upravo on napravit će remix za spomenuto izdanje, kao i druga legenda house zvuka Ian Pooley. Sva trojica čine plesnu postavu prvog dana.

image

Ian Pooley

promo

Subotnji program počinje već u 15 sati druženjem na terasi kluba uz dobru hranu, piće i glazbu koju cijelog dana pušta Pepi Jogarde. Mesne specijalitete na smokeru pripremat će Meat the King, dok će Damir Pustišek, vlasnik nekadašnjeg bistroa Fajn, pripremati curry od piletine i tofua. Sve će pratiti bogata ponuda vina, pjenušaca i koktela.

U ponudi će biti prva kolekcija majica Imogena, kao i ploče te i drugih etiketa. Druženje se u 22 sata seli unutar kluba uz najfiniji house koji će odašiljati tri zvijezde.

Nakon dugo vremena u Zagreb se vraća Jimpster, diljem svijeta poznat kao čuvar house zvuka. Jedan od najpoznatijih house producenata i remiksera te vlasnik etiketa na kojima objavljuju neka od najčuvenijih imena elektroničke scene, Jimpster je ukratko rečeno stvaratelj glazbenog ukusa. Sa sličnom reputacijom dolazi i Charles Webster, čovjek koji je ostavio dubok trag na svjetskoj sceni. Nakon nekoliko svirki u Zagrebu, vrlo cijeni domaću publiku za koju kaže da zna uživati. Užitak će upotpuniti Ilija Rudman, Imogenov dragulj koji također vrijedno radi na novim izdanjima.

image

Jimpster, DJ

promo

Ulaz na subotnji dnevni program na terasi je slobodan, a za večernje nastupe ulaznice su dostupne na Entriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:41