KONCERT U VINTAGEU

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS NAJAVILI IZNENAĐENJE U klupskom ozračju izvest će pjesme koje još nikada nisu izvodili!

 Saša Huzjak / © Sasa Huzjak
Za 3. ožujka u Vintage Industrial Bar najavili koncert pun iznenađenja

Nakon spektakularnog koncerta u Domu sportova i dva nešto ''intimnija'' koncerta u Saxu, jedan od najbitnijih bendova niknulih na ovim prostorima, Pips Chips and Videoclips, vraćaju se pravom klupskom ozračju. Pipsi će u Vintage Industrialu koncert održati u četvrtak 3. ožujka!

‘’U dvoranama većinom moraš orati uvijek po sličnom repkasu, to je cijena u takvim prilikama. Gig 3.3. u Vintageu nas je opet vratio u našu rupu, moramo vježbati jer i nas i Vas očekuje baš puno drugačiji cert’’ – tako Pipsi na svom fan pageu najavljuju koncert u Vintageu.

Bend je najavio da će se fokusirati na starije i manje poznate pjesme koje će dijelom odsvirati ‘’uštekani’’, a dijelom ‘’ištekani’’. Ovim koncertom trebao bi biti zadovoljen apetit najvjernijih fanova, a Vintage Industrial izabran je upravo stoga što se ne žele ponavljati i što publiku žele počastiti starijim pjesmama, pjesmama koje nisu izvodili od prošlog stoljeća, odnosno pjesmama koje nisu izvodili nikada!

Ulaznice za koncert nalaze se u pretprodaji u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te na šanku Vintage Industrial Bara. Cijena ulaznica iznosi 80 kn odnosno 100 kn na dan koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:16