HARD SUMMER EUROPE

Planetarno popularni festival dobiva svoju europsku inačicu - u Split stiže Calvin Harris!

Calvin Harris

 Cooper Neill/Getty Images/Profimedia
Hrvatska će ovo ljeto u Splitu, točnije 6. kolovoza na plaži Žnjan, ugostiti planetarno popularnog glazbenika Calvina Harrisa u sklopu prvog HARD Summer EUROPE festivala

Planetarno poznati festival HARD Summer koji se godinama uspješno organizira u SAD-u od ove godine dobiva svoju europsku inačicu. Vodeći će se sjevernoamerički festival 6. kolovoza 2022. predstaviti velikom broju domaćih i stranih posjetitelja uz spektakularan nastup superzvijezde globalne scene - Calvina Harrisa. Uzbudljiv nastup jednog od vodećih svjetskih glazbenih izvođača dogodit će se pred tisućama posjetitelja na popularnoj splitskoj plaži Žnjan. Idilični spoj sunca, mora i plesne glazbe, ovaj bi događaj trebalo učiniti jednim od najnezaobilanijih partyja na plaži, ne samo na Jadranu već i puno šire.

HARD Summer Europe će obilježiti izvođač o kojem ne treba trošiti puno riječi. Riječ je o glazbeniku koji je poharao glazbene ljestvice diljem svijeta s nebrojenim hitovima, skupivši preko 27 najboljih top10 singlova samo u Velikoj Britaniji. Broji preko 35 milijardi kombiniranih audio i video streamova, što ga čini jednim od najgledanijih umjetnika na YouTubeu i jednim od najvećih streaming umjetnika Sony Musica. Calvin je surađivao s brojnim svjetskim umjetnicima, uključujući Franka Oceana, Pharrella Williamsa, Rihannu, The Weeknd i Travisa Scotta. Tijekom godina uspješne karijere osvajao je niz vrhunskih glazbenih nagrada i nominacija, uključujući 14 nominacija za MTV VMA i dvije pobjede, te pet nominacija za nagradu Grammy. Osvajač je nagrade Grammy 2013. godine u kategoriji najboljeg glazbenog videa za skladbu “We Found Love”.

Posjetitelji HARD Summer-a mogu očekivati da će čuti sve najpopularnije izvedbe koje će činiti dio njegovog neizostavnog seta tijekom ovog posebnog događaja. I ne samo to, organizatori događaja - ALDA i Insomniac pobrinut će se da osiguraju produkciju svjetske razine po kojoj su poznati, kako bi posjetiteljima i ljubiteljima Calvina Harrisa osigurali nezaboravan nastup jednog od najpopularnijih svjetskih glazbenika.

Dugi niz godina HARD Summer je bila glavna komponenta kalifornijske festivalske scene od svog inauguracijskog izdanja još 2007. godine. Iako ovaj festival uživa planetarno priznatu reputaciju kao jedan od najznačajnijih glazbenih događaja u SAD-u, brend je nedavno odlučio napraviti iskorak širenjem na međunarodnoj razini. HARD sada ima za cilj proširiti svoju raznoliku i mnogobrojnu bazu obožavatelja na Europu kako bi zajednički proslavili elektroničku glazbu na hrvatskom tlu.

Ulaznice će se naći u pretprodaji od srijede 4. svibnja (12 h po srednjeeuropskom vremenu) dok će otvorena prodaja započeti u četvrtak 5. svibnja (12 h po srednjeevropskom vremenu). Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije o ulaznicama na web stranici www.hardsummer.eu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:53