BABY LASAGNA

Pogledajte video: balerine su ispred HNK u Zagrebu plesale na ‘Rim Tim Tagi Dim‘!

Balerine

 /Dora Hrt Screenshot
HRT je građane pozvao da se plesu pridruže 13. travnja u podne u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru te Umagu

Iako je na Doru ‘upao‘ nenadano, kao rezerva, da je Baby Lasagna miljenik nacije, bilo je jasno od prvoga trena. Podršku su mu iskazivali mnogi i prije samog natjecanja, a potvrđena je njegovom premoćnom pobjedom te ludilom koje je uslijedilo. Ubrzo je postao i favorit na kladionicama, a sada je lasagnamania zahvatila i Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, to jest Balet HNK. Umjesto na Čajkovskog, osam je balerina ispred zgrade HNK plesalo na Rim Tim Tagi Dim, a njihovu izvedbu na svojim je društvenim mrežama podijelio i sam Lasagna.

Njihovu kratku plesnu točku pozdravili su i mnogi pojedinci, a jedan od njih komentirao je da se vidi da "cijeli svijet ludi za tom pjesmom". Jedan komentator je rekao da bi nam, kada bi se to uklopilo u nastup, pobjeda bila zagarantirana, dok je drugi plesačice opisao kao "elektro labudove".

Osim balerina, HRT je podijelio i videe plesa poštara, vatrogasaca i žena s otoka Paga odjevenih u tradicionalnu nošnju te pozvao građane da se plesu pridruže 13. travnja u podne u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru te Umagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:09