NAKON 20 GODINA

PONOVNO SE OTVARA ISTRAGA O SMRTI KURTA COBAINA?! 'Pojavili su se novi dokazi'

 Arhiva
Naknadno su se pojavile nove informacije kako istraga ipak nije nanovo otvorena već da se cijeli slučaj samo nanovo preispituje

Policija je navodno opet otvorila istragu o smrti Kurta Cobaina koji je prije gotovo 20 godina pronađen mrtav u svom domu u Seattleu, javio je danas KiroTV. No, naknadno su se pojavile nove informacije kako istraga ipak nije nanovo otvorena već da se cijeli slučaj samo preispituje.

- Otvorili smo dosje i sve nanovo pregledali, no nismo uočili ništa što nam je možda prethodno promaklo, nikakve nove informacije, kazao je glasnogovornik tamošnje policije Renee Witt, a prenosi Seattle Times.

Televizijska postaja Kiro ranije je objavila kako je policija našla nove dokaze. Tvrde kako se radi o oštećenim, nestalim fotografijama koje bacaju sasvim novo svjetlo na čitav slučaj. Navode kako su fotografije predane policiji, a neće biti pokazane javnosti dok se slučaj ne pokrene.

Podsjetimo, Cobain je nađen mrtav 8. travnja 1994. godine. Pucao si je u glavu, a obdukcija je pokazala da je u tijelu imao smrtonosnu dozu heroina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:08