NE SKRIVA ISTINU

Poslušali smo novu Taylor Swift, jedna pjesma krije šokantno priznanje. A glasine o tome kružile su i prije

Taylor Swift je za vikend objavila više od tri sata novih pjesama i preslušane su 300 milijuna puta. Ipak, možda su joj oni trebali reći da ne mora objaviti baš sve pjesme koje je napravila.

 /Robyn Beck Afp
Odmah na početku čujemo jedan od budućih antologijskih stihova - "I was a functioning alcoholic ‘Til nobody noticed my new aestethic". Što da vam kažem - nije da se ne priča kako Taylor voli popiti

Novi album Taylor Swift poput modernih je holivudskih blockbustera - traje predugo, pa tako i akcijske scene postaju monotone, polazeći od premise velike gladi publike i obožavatelja koju album/film normalnog trajanja nikako ne bi mogao zadovoljiti. Pa tako 11. album najveće pop-zvijezde na planetu, kojoj su tek 34 godine i koja je na vrhuncu karijere s urnebesno uspješnom svjetskom turnejom i vlastitom popkulturnom personom koja je valjda prodrla i do zadnjeg zakutka suvremene civilizacije, traje ozbiljna dva sata. "The Tortured Poets Department“ nije lektira jednostavna za svladavanje, tim više što pjesme nakon sat vremena počinju zvučati isto.

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/ ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:51