U SRPNJU 2024.

Potvrđeno je, Lenny Kravitz stiže u Pulu! Na velikoj svjetskoj turneji predstavlja album ‘Blue Electric Light‘

Lenny Kravitz 

 Roberto Finizio/Nurphoto Via AFP
Nove pjesme odražavaju njegovu glazbenu ostavštinu pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorijenjen u energiji 21. stoljeća

Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice vraća se pred hrvatsku publiku! Riječ je o američkoj rock zvijezdi Lennyju Kravitzu, koji će nastupiti u pulskom Amfiteatru 28. srpnja 2024. godine, u sklopu velike svjetske turneje "Blue Electric Light Tour". Ulaznice su u prodaji od petka, 8. prosinca, u sustavu Eventima.

Bezvremenski. Eksplozivan. Romantičan. Inspirativan. Riječi su ovo koje savršeno opisuju "Blue Electric Light", 12. studijski album Lennyja Kravitza. Album je napisan i snimljen u njegovom studiju na Bahamima, kojim je još jednom potvrdio svoje vješto deep-soul rock ‘n roll stvaralaštvo.

S obzirom na to da je riječ o neumornoj kreativnoj sili - glazbenik, pisac, producent, glumac, autor i dizajner - Lenny - nastavlja svoju globalno dinamičnu prisutnost u glazbi, umjetnosti i kulturi.

"Blue Electric Light" strastvena je zbirka pjesama i najnoviji doprinos ovog glazbenika čiji jedinstveni stil nastavlja nadahnjivati milijune obožavatelja diljem svijeta. Na albumu se posebno ističe i Kravitzov talent kao pisca, producenta i multiinstrumentalista jer je sam napisao i odsvirao većinu instrumenata, u suradnji s dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom.

Splet od 12 pjesama s albuma odražava njegovu glazbenu ostavštinu pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorijenjen u energiji 21. stoljeća.

image

Lenny Kravitz

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:54