NAJZELENIJI FESTIVAL

Preko 12 tisuća posjetitelja tri je dana uživalo u vrhunskoj zabavi ispod otvorenog neba

 Klemen Štular

Nakon puna tri dana neprekidne zabave, najzeleniji eletronski festival u Hrvatskoj, Forestland 2016. uspješno je završio svoju četvrtu sezonu. Jedinstvena šumska lokacija održavanja festivala privukla je preko 12 tisuća posjetitelja kroz tri dana, koji su, osim u eteričnoj i misterioznoj atmosferi šumske idile, uživali u odličnoj elektronskoj muzici te mnogobrojnim popratnim sadržajima. Forestland je tako ove godine bio bogatiji za još jedan, Forestroom Stage, osmišljenim po uzoru na svjetski popularni Boiler room. Forestroom stage oduševio je sve prisutne i postao apsolutni hit festivala, sa svojim rasplesanim afterpartyjima u kombinaciji s izlazećim suncem i vibrirajućom energijom.

Photo by @[207707399243078:0]
Klemen Štular
 

Osvježenje su posjetitelji mogli potražiti na odličnom osmišljenom Beach Stage-u, bilo u obliku šarenih koktela ili pak skokom u bazen, naravno, uz zukove najboljeg techna i housa. Najposjećeniji je ipak bio main stage, na kojem se u nekoliko dana održavanja festivala, izredalo preko 50 DJ-eva, s Alex Kenjiem kao headlinerom drugog kišnog dana, ali i odličnim domaćim i regionalnim snagama u vidu Radiology, Matrode, Koste Radmana, Avadoxa i mnogih drugih.

Photo by @[207707399243078:0]
Klemen Štular
 

Sasha Mikac i Timo G, službeni rezidenti Forestlanda su se brinuli za atmosferu dok su se Tuborg i Somersby i ove godine pobrinuli za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja. Forestland 2016. definitivno je opravdao visoka očekivanja, a organizatori za sljedeću godinu najavljuju još luđi, veći i bolji, jubilarni 5. festival, s mnogobrojnim novitetima i sadržajima, a sve kako bi svojim vjernim posjetiteljima omogućili vrhunsku i neponovljivu zabavu u zelenom srcu Međimurja.

Photo by @[207707399243078:0]
Klemen Štular
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2021 02:31