SASVIM OČEKIVANO

Rage Against the Machine imaju najprodavaniji koncert godine u Hrvatskoj, ulaznica je još malo

Rage Against the Machine

 PROMO
Na ovu jedinstvenu svirku, jedinu u regiji, već u ovom trenutku dolaze fanovi iz 25 zemalja i s tri kontinenta

Najava prvog koncerta grupe Rage Against the Machine u Hrvatskoj, planiranog za 17. rujna, izazvao je ogroman hype, ali potražnja za ulaznicama nadilazi sva očekivanja. U svega dva tjedna otišlo je više od 11.000 ulaznica što ga čini daleko najprodavanijim i najtraženijim rock koncertom u Hrvatskoj.

Na ovu jedinstvenu svirku, jedinu u regiji, već u ovom trenutku dolaze fanovi iz 25 zemalja i s tri kontinenta, uključujući Hrvatsku, sve susjedne države, Italiju, Švicarsku, SAD, Australiju, Njemačku, Veliku Britaniju, Skandinaviju, Bugarsku, Rumunjsku i Grčku.

Nakon festivalske sezone, Zagreb će sredinom rujna postati apsolutni koncertni epicentar ovih prostora. Zahvaljujući očekivano punoj Areni, u grad će stići minimalno desetak tisuća gostiju. Također, odabir Zagreba još jednom potvrđuje status nezaobilazne stanice za mnoge velike izvođače.

“Public Service Announcement”, najtraženija svjetska turneja, dolazi u zagrebačku Arenu 17. rujna, a kao specijalni gosti Rage Against the Machine nastupit će sjajan hip hop duo Run The Jewels. Ovaj koncert bit će jedini RATM datum u regiji i krugu od najmanje 400 km, uz daleko najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke.

Koncert grupe Rage Against the Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.

Ulaznice se kupiti mogu kroz prodajni sustav Eventim, a u ponudi su još ostala dva tipa ulaznica: tribine sjedenje 2 po 550 kuna i tribine sjedenje 1 po 650 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 05:25