GLAZBENICI U USPONU

RYU & DANTE imali su vrlo aktivno ljeto, a i dalje planiraju zatvoriti Tomorrowland

RYU & DANTE

Ovog su ljeta svirali u klubovima Kalypso na Zrću, The Beach u Torinu i Ministry of Sound u Londonu

Od prve zajedničke trake Rosé Model koja je objavljena 4. ožujka 2022. godine i koju je jedna od najvećih diskografskih kuća na svijetu, Spinnin Records, uvrstila na svoju playlistu najboljih bass house pjesama 2022., RYU & DANTE ljeto su proveli vrlo aktivno.

Dva su tjedna svirali u klubu Kalypso (86. klub svijeta) na Zrću, koji su službeno otvorili za ovu sezonu. Otvarali su za popularnu njemačku rap grupu 257ers, te svirali i nakon njih.

Nakon Kalypsa, tjedan su dana proveli u Torinu, gdje su s Lucom Testom u renomiranom Head Music radili na budućim projektima. Osim što su s njime radili, s Testom su i svirali u klubu The Beach u Torinu, jednom od najpopularnijih na sjeveru Italije

image

RYU & DANTE

Zatim su 3. dana Ultra Music Festivala otvorili događanja na UMF Radio Stageu. Tijekom Ultre su stupili u kontakt s Martinom Garrixom, DJ Snakeom, meksičko-američkim duom ANG te urugvajskom zvijezdom Reggiom.

Konačno, njihov novi single "Life in Death" izašao je 22. srpnja na popularnoj diskografskoj kući Ensis Records. "Life in Death" je spoj trancea i big rooma. Single su podržali neka od najveća imena elektronske glazbe poput KSHMR-a, Willa Sparksa, Luce Teste, 2-Dutcha, Ultra Recordsa, Spinnin Recordsa i diskografske kuće Dharma Worldwide.

Mjesec je dana je provela na playlisti Top 10 Future Rave 2022 koji sastavljaju Spinnin Records, David Guetta i Morten. Dosegla je Top 40 na dvije Beatportove ljestvice, „Hype Picks:Mainstage“ te „Best New Hype Mainstage: July“. Našla se i među Top 50 najslušanijih pjesama u Rumunjskoj.

"Life in Death" možete poslušati OVDJE.

image

RYU & DANTE

Istoga dana kada je izašao "Life in Death", Ryu i Dante svirali su na eventu koji je organizirala izdavačka Revealed Recordings, izdavačka kuća koja izdaje Hardwellove ploče. Event se održao u kultnom Londonskom klubu Ministry of Sound (32. klub svijeta). Na eventu su svirali s KSHMR-om, Maddixom, Pink Pandom, Dr. Phunkom, Ollyjem Jamesom te Lucom Testom. Njihov je nastup popraćen ovacijama. U Londonu su uspostavili kontakte s poznatom tvrtkom A&T Sound koja surađuje s pop zvijezdama Edom Sheeranom i Duom Lipom te diskografskim kućama Universal Music, Sony te Warner Music Groupa.

RYU&DANTE konkuriraju za mjesto na popisu 100 najboljih DJ-a u svijetu koji sastavlja britanski časopis DJ Mag.

Glazbenici i dalje planiraju zatvoriti Tomorrowland.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:46