Koncert na terasi

Sara Renar na terasi kluba Aquarius u petak svira svoj novi album "Šuti i pjevaj"

Kantautorica Sara Renar.
 
 Marko Miscevic/Cropix
Ulaznice stoje 60 odnosno na dan koncerta 80 kuna a koncert počinje u 19 sati. Kao predgrupa nastupa Ivona Eterović aka Tonota

Koncertom Sare Renar koji će se održati u petak 14. svibnja klub Aquarius uključuje se u akciju “Jer svirati se mora” potaknutu iz Hrvatske glazbene unije i Ministarstva kulture i medija RH. Prostrana otvorena terasa Aquariusa u ugodnom ambijentu Jarunskog jezera pravo je mjesto za istinsko uživanje u glazbi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog pandemije Covida-19.

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u Aquariusu će predstaviti svoj četvrti studijski album, kako sama kaže, posebnim koncertom za zagrebačku publiku. "Rad na albumu je obilježen pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov ali i ogromna motivacija. Obzirom da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti nešto širem sastavu muzičara na pozornici što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom.

Prije nastupa Sare Renar publici će se predstaviti producentica albuma “Šuti i pjevaj” Ivona Eterović aka Tonota sa svojim ambijentalnim live actom. Ulaznice stoje 60 kuna a koncert počinje u 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:37