SVE JE POD KONTROLOM

SEA STAR FESTIVAL IDE DALJE PREMA PLANU
 Organizatori intenzivno prate situaciju u Hrvatskoj

 PROMO
 

Četvrti Sea Star Festival održat će se po planu i u skladu s objavljenim programom 22. i 23. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, priopćili su u četvrtak organizatori iz EXIT tima.

U Kini je s toplijim vremenom došlo do drastičnog pada broja novih slučajeva zaraze koronavirusom za 99%, a prema mišljenju epidemiologa, isto se očekuje i u Europi, kako bude rastao broj toplih i sunčanih dana, koji su ključni za zaustavljanje virusa.

PROMO

Zbog svega toga očekuje se da će se stanje u Hrvatskoj i Europi vratiti u normalu puno prije Sea Stara, tako da su u EXIT timu uvjereni da će umaški biser na spektakularan način označiti početak turističke sezone.

Naravno, organizatori intenzivno prate situaciju u Hrvatskoj i upute dobivene od nadležnih organa.

Novo izdanje Sea Star Festivala ugostit će velika glazbena imena kao što su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$, z++, Klinac, Farrago, Insolate, Tijana T i mnoga atraktivna regionalna te internacionalna imena. Uz glavne dane 22. i 23. svibnja festivalski program bit će podebljan Welcome Partyjem 21. te Closing Partyjem 24. svibnja 2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. veljača 2023 18:40