POVRATAK ROMANTIKE

STAVITE CVIJEĆE U KOSU I PRIDRUŽITE SE LANI DEL REY NA MJESECU U spotu za novu pjesmu 'Love' pjevačica želi da napustite sve brige i napustite Zemlju

 Screenshot / YOUTUBE

Nakon 16 mjeseci, 16 predugih mjeseci za njezine obožavatelje, pjevačica Lana Del Rey izdala je novu pjesmu imena Love, piše Independent.

Del Rey u 'Love' poziva sve da stave cvijeće u kosu o ostave brige na Zemlji te da joj se pridruže njezinoj koloniji posvećenoj ljubavi na Mjesecu.

Spot za pjesmu režirao je Rich Lee koji je prethodno radio spotove za Eminema (Phenomenal, Rap God) i Fergie (LA Love). Vizuali koje je spojio s pjesmom savršeno komuniciraju cjelokupnu estetiku Lane Del Rey - sanjiva ljubav, romantični ideali, okrutni svijet i izgubljena mladost.

'Pogledajte se djeco s vašom vintage glazbom / Prolazite kroz satelite dok krstarite / Dio ste prošlosti, ali ne, vi ste budućnost / označeni prijelazi ceste mogu biti zbunjujući', pjeva Del Rey. 'Dovoljno je da vas ponekad izludi, izludi, izludi'.

'Prva četiri albuma snimila sam za sebe, međutim ovaj je za moj obožavatelje i o mjestu na koje svi, nadam se, idemo', rekla je Del Rey u izjavi za Rolling Stone.

Još uvijek nema informacija o datumu izlaska njezinog novog, za sada nenaslovljenog albuma. Njezin posljednji album Honeymoon izašao je u rujnu 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:07