'SVE JE POD KONTROLOM'

SUBOTNJA ROCK ŠPICA U GUNDULIĆEVOJ Kojoti će se u Dancing Bearu podružiti s fanovima i odsvirati nekoliko pjesama s povratničkog albuma

Kojoti
 

U subotu 6. travnja, točno u podne, grupa Kojoti stiže u Dancing Bear shop kako bi uz druženje s fanovima, promotivnom prodajom i mini-koncertnim nastupom predstavili nedavno objavljen povratnički album 'Sve je pod kontrolom?''

Sedamnaest godina čekali smo na povratak Kojota – grupe koja je 90-ih godina obilježila hrvatsku rock scenu albumima 'Kojoti', 'Halucinacija' i 'Sex Disco Kung Fu'.

Najprije su nas oborili s nogu prvim koncertnim pojavljivanjem početkom 2017. godine na festivalu Brijačnica, a zatim su odlučili snimiti novi album. ''Sve je pod kontrolom?'' objavljen je u ožujku, nosi jedanaest pjesama, a glazbeni kritičari baš kao i publika dočekali su ovaj povratnički album pohvalama. Na koncu, i sami Kojoti smatraju da je ''Sve je pod kontrolom?'' njihov najbolji i najzreliji album do sada.

U Dancing Bear shopu u Gundulićevoj 7, Kojoti će se družiti s fanovima, potpisivat će svoje albume, odsvirati nekoliko novih pjesama, a cijela promocija bit će podebljana promotivnom prodajom boxseta 'Dragocjeno Raskošno Blistavo', LP-ja ''Najboljih 11!'' te, naravno, novog albuma. Cijene navedenih izdanja za tu će prigodu biti spuštene za 20 posto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:52