'SVE ZA NJU'

SUDJELUJTE U HUMANITARNOJ AKCIJI KUPOVINOM TRI NOVA ALBUMA Dio prihoda od prodaje novih glazbenih poslastica ide za rad udruge žena oboljelih od raka

Na maloprodajnim mjestima INA-e i Croatia Recordsa mogu se nabaviti tri nova glazbena albuma, „Ascending“ Amire Medunjanin, live album The Frajli i „Perle“ dua Hojsak&Novosel koji donosi Gibonnijeve hitove u novom ruhu. Kupnjom bilo kojeg od navedenih albuma s istaknutom naljepnicom donirate 15 kuna za rad udruge žena oboljelih od raka "SVE za NJU".

Novi album Amire Medunjanin „Ascending“ predstavlja retrospektivu njenog cjelokupnog petnaestogodišnjeg opusa. Album sadrži nove pjesme, već objavljene pjesme snimljene u novim aranžmanima, ali i pjesme koje se do sada nisu našle niti na jednom izdanju. Album je sniman u glazbenom studiju „Ora” u Trondheimu tijekom veljače 2018. godine u suradnji s TrondheimSolistene sastavom iz Norveške.

Prvi live album The Frajli sadrži 18 pjesama u koncertnoj atmosferi. Koncerti The Frajli, koje čine Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača i kojima privlače različitu publiku.

Hojsak&Novosel, duo kojeg čine Tihomir Hojsak (kontrabas) i Filip Novosel (tambura), nastao je na ideji da se kombiniraju dva žičana instrumenta različitih tradicija sviranja. Album „Perle“ njihov je treći album, a sadrži devet pjesama Zlatana Stipišića Gibonnija u novom ruhu.

Albumi The Frajli i dua Hojsak&Novosel mogu se nabaviti po cijeni od 79 kn, a album Amire Medunjanin po cijeni od 89 kn. Kupnjom bilo kojeg od ovih albuma 15 kuna donira se za rad udruge žena oboljelih od raka „SVE za NJU“. Popis prodajnih mjesta INA-e i Croatia Recordsa možete pronaći na linku.

Izdanja su dostupna i u webshopu Croatia Recordsa, na digitalnim platformana i sljedećim linkovima:

Amira Medunjanin - "Ascending":

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=984780

Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/69229842

The Frajle - "Live"

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=984793

iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1417923377

Amazon: http://amazon.com

Deezer: https://deezer.com/album/69225902

Hojsak&Novosel - "Perle"

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=984813

Deezer: http://www.deezer.com/album/69225492

iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1417919495

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:51