JONI MITCHELL

SVE MANJE NADE ZA LEGENDARNU PJEVAČICU? Pati od misteriozne bolesti, pojavile su se tvrdnje da je pala u komu...

 getty images

Poznata kanadska glazbenica Joni Mitchell pala je u komu i sve je manje nade da će joj se stanje popraviti, javlja TMZ. Joni je završila u bolnici 31. ožujka nakon što je pronađena kako leži u nesvijesti u svom domu u Los Angelesu. Hitno je prevezena u bolnicu gdje leži do današnjeg dana. TMZ tvrdi da pjevačica više ne reagira ni na kakav liječnički tretman.

No, na službenoj web stranici poznate pjevačice objavljeno je da Joni nije u komi, već da je njezina prijateljica sudski stekla pravo donošenja odluka o njezinu zdravlju nakon što napusti bolnicu.

Od čega boluje poznata pjevačica još uvijek je nepoznato, ali pretpostavlja se da ima Morgelonovu bolest.

Riječ je o vrlo bizarnoj bolesti koja još uvijek nije dovoljno istražena, a pacijenti se žale da osjećaju kako im ispod kože ‘nešto gmiže’. Znanost je podijeljena i dok jedni drže da se radi o kožnoj bolesti, drugi tvrde da je riječ o psihičkim problemima.

Neki pacijenti tvrde da im iz kože izlaze “crvi”. I Mitchell je prije dvije godine objavila da boluje od te bolesti koja joj je oslabila imunitet. Kazala je kako “raznobojna vlakna probijaju iz njezine kože”.

Također je dodala kako osjeća da joj je napadnut živčani sustav. Zbog toga je prije nekog vremena i prestala nastupati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:02