StoryEditor
LJETNI FESTIVAL

Svjetska glazbena atrakcija Artbat, koju obožavaju zvijezde, dolazi na Pag

BSH Island festival prvo je pravo ljetno osvježenje; održava se na plaži Zrće na Pagu održava od 9. do 13. srpnja 2020.
Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT

Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT posljednjih se godina strelovito penje na listama najpopularnijih DJ-a. Za nekoliko dana Artur & Batish nastupit će na prvom BSH Island Festivalu koji se na otvorenom na plaži Zrće na Pagu održava od 9. do 13. srpnja u klubovima Noa i Kalypso. Prvi hrvatski ljetni festival izazvao je veliki interes mladih kako iz Hrvatske tako i brojnih europskih zemalja.

ARTBAT, ukrajinski je DJ dvojac zapažen je po energičnim nastupima u Rio de Janeiru za brend Cercle, kao i po nastupima na Ibizi, Dubaiu i mnogim drugim svjetskim top destinacijama. Artur & Batish trenutno su među najuspješnijim ukrajinskim DJ-ima i uživaju globalno priznanje. Ključ uspjeha leži u njihovom moćnom zvuku najviše kvalitete. Njihove pjesme unose snažnu energiju u ogromne arene ali i na intimne plesne podije. Njihova glazba osim što vlada mnogim glazbenim ljestvicama, uveseljava mnoge zaljubljenike u elektronsku glazbu diljem svijeta.

image
Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT

Uz njih, na BSH Island festivalu u pet će dana ovog srpnja nastupiti i britanski bend Kaluki, Paco Osuna, Honey Dijon, Richy Ahmed, Pirate Copy, Joey Daniel, Ki Cregihton, Andrew Meller i Peznt. Od domaćih DJ-a nastupit će Aldo Morro, Dea Tosh, DJ Jock, Full Ferry, Goran Starčević, Inav Coste, Kali, Mike&Me, Mony, Pablo Panda, Senno, Shipe, Sin Tolstoi, Tom Bug, Urban Pfeifer, Vedran Car, Viktor, Yakka, Damian Leboss, Neroa, Halaus i Sonnet.

image
Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT

Klub Noa kao i BSH Island Festival pomno prate situaciju s pandemijom COVID-19. Vode se svim preporukama Stožera za civilnu zaštitu i HZJZ-a. Odmah nakon objave festivala, osim prodaje ulaznica, počeli su primati rezervacije za smještaj u Noa Glamping Resortu u kojem je više od 90% kapaciteta već popunjeno za sva četiri dana festivala. Uz glazbeni sadržaj u Noa Beach Clubu i na party brodovima, u sklopu Noa Zrće Beacha u danima Festivala organiziran je i aktivni odmor kroz vodene sportove, bungee jumping, teretanu na otvorenom. Uz Noa Beach Club, Festival se također održava i u klubu Kalypso u kojem će biti organizirani službeni after partiji. 

Ulaznice za Festival mogu se kupiti na linku https://www.entrio.hr/event/bsh-island-festival-9-12-of-july-2020-7962 dok se popis prodajnih mjesta nalazi na www.entrio.hr/outlets

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2020 16:53