ŠESTO IZDANJE FESTIVALA

SVJETSKA GLAZBENA ELITA STIŽE NA SONUS NA ZRĆE Nastupit će više od 60 imena elektroničke scene, a spremaju se i ludi partyji na brodovima

 Elephant Studio / Promo

Šesto izdanje Sonusa, jednog od deset najboljih svjetskih festivala u kolovozu prema izboru fanova magazina Resident Advisor, i prema domaćim fanovima najboljeg hrvatskog festivala, počinje u subotu 18. kolovoza.

Sonus je ove godine pripremio i specijalno otvorenje festivala u NOA Beach klubu gdje će za glazbu biti zadužena svjetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom.

Od nedjelje 19. kolovoza do petka 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, na plaži Zrće, nastupit će više od 60 imena svjetske elektroničke scene, od Solomuna, Maceo Plexa, Marco Carole, Loco Dicea, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Jamie Jonesa, Seth Troxlera, Adriatique, Âme DJ, Dixona, Peggy Gou, Rødhåda, Pan-Pota, Charlotte De Witte, Nastie, Amelie Lens, Adam Beyera, Recondite-a, The Martinez Brothers, Tale Of Us i mnogih drugih, kao i regionalne DJ snage.

Osim dnevnih, noćnih i after partyja, svakog dana na Jadransko more isplovit će Sonus brodovi na kojima će biti organizirani boat partyji. Ljubitelji elektroničke glazbe imat će priliku upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i sjajan program pod otvorenim nebom.

Online pretprodaja regionalnih ulaznica je zaustavljena, ali će festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni za regionalne posjetitelje od 670 kuna (€90) biti dostupne kod Sonus promo tima u Novalji i na ulazu u festival na Zrću. Ulaznice za pre-party su dostupne na ulazu u klub Noa.

Ulaznice za partyje na brodu možete pronaći na službenoj stranici Sonusa. Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gdje fanovi mogu besplatno skinuti posebno izdanje Sonus stickera, priključiti se službenoj Sonus zajednici ili putem Sonusovog Viber Chat Bota komunicirati s više od 20.000 fanova Sonusovog Viber Chat Bota diljem svijeta, ali i kupiti ulaznice za festival.

Novosti i atmosferu pratite na njihovom Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:25