PARTY SEZONE

Tandem DJ Carlito i DJ Phillipe dolaze zapalti Makarsku!

Svi obavezno pinklec na rame i pravac Makarska jer je ekipa iz Plaže uzela lopatu u ruke, navukla rukave i nadogradila klub za nekoliko bazena, tri etaže i V.I.P. floor

Disko Plaža u Makarskoj ove godine razveseliti će sve mlade od 7 do 77!

Svi Vi koji se tako osjećate obavezno pinklec na rame i pravac Makarska jer je ekipa iz Plaže uzela lopatu u ruke, navukla rukave i nadogradila klub za nekoliko bazena, tri etaže i V.I.P. floor.

Klub se nalazi na gradskoj plaži, u njega stane 3000 ljudi i radit će svakog dana bez obzira na elementarne nepogode! Čak 70 posto terase je natkriveno, a ako ni to ne bude dovoljno na prvom katu je novouređena dvorana za in-door clubbing.

Ekipi kluba 20. lipnja pridružuje se DJ Carlito i ostaje na PLAŽI do 10. rujna!

Samo da Vas podsjetimo DJ Carlito je dugogodišnji resident kluba Aquarius (Zagreb, Novalja) tj. programa Blackout Lounge koji se proslavio kao najbolji glazbeni program u zemlji!

Carlito je imao priliku surađivati i nastupati zajedno sa mnogim velikim imenima, neki od njih su DJ Jazzy Jeff, DJ Premier, Redman, 50 Cent, Freemasons, De La Soul, RZA itd. 2007. osvaja Zlatnu Kooglu, glazbenu nagradu za najboljeg DJ-a, te započinje raditi u IDM Music agenciji, u kojoj vodi kreativni odjel. Predlažući glazbu za reklame, tv serije, filmove domače i strane produkcije stvara glazbenu pozadinu hrvatske svakidašnjice!

Među ostalima surađivao je sa Quentin Tarantinom na zadnjem njegovom filmu "Inglorious Basterds" .

Zadnjih nekoliko godina, nade polaže u svoj DJ/band Bubbin Dub Collective koji veseli ljude svojim remixima i nastupima diljem naše domovine (Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Zadar, Primošten).

Ne propustite sljedeći Bubbin Dub party u Dubrovniku 5. srpnja, na otoku Rabu 10. srpnja i na Paklenim otocima 21. srpnja!

Zajedno sa Carlitom rame uz rame stajati će i njegov kolega resident DJ Phillipe koji će Vas veseliti elektronskim zvukovima svog programa Dance Electric!

Philipe je započeo svoju karijeru sa 15 godina za mix pultom Aurore iz Podgore, a u narednom razdoblju profilirao se u vrhunskog clubbing DJ-a što je rezultiralo mnogim gostovanjima izvan naše domovine. Philipe kaže da su mu u najboljem sjećanju ostali Zoo Club (Švicarska), Ground Zero (Austria), Sensation Pariz (Elze Hall 2008-2009) i DANCElectric Stereosound Montenegro.

Naravno gostovao je u svim značajnijim klubovima unutar Hrvatske, kako u Zagrebu tako i na Jadranu! Zadnjih par godina bavi se produkcijom, remix-sviranjem i izradom DJ setova!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:35