U TVRĐAVI SV. MIHOVILA

TERRANEO SPREMA NOVA IZNENAĐENJA Nakon Thievery Corporationa stiže Nouvelle Vague

Zagreb, 140510.Nouvelle Vague, koncert na Tuskancu.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX
Nakon desetogodišnje uspješne karijere, ovaj poznati bossa nova sastav najavio je da više neće odlaziti na turneje

U sklopu ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka, tim šarolikih profesionalnih glazbenika pod nazivom Thievery Corporation, te domaći virtuozni dvojac poznat kao 2Cellos, već su ostavili neizbrisivi trag na jedinstvenoj ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku. Ovaj petak, točnije 15. kolovoza 2014. istu priliku dobit će i karizmatični francuski sastav Nouvelle Vague.

Naime, premda je sastav Nouvelle Vague već imao priliku nastupati u Šibeniku prije tri godine u sklopu Terraneo festivala, pozvaju sve obožavatelje na posljednji koncert i oproštaj u prekrasnom ambijentu ljetne pozornice tvrđave sv. Mihovila. Nakon desetogodišnje uspješne karijere, ovaj poznati bossa nova sastav najavio je da više neće odlaziti na turneje. Tako će ovaj petak svi posjetitelji moći uživati u koncertu koji će biti svojevrsni presjek desetogodišnje karijere sastava Nouvelle Vague. Bend će nastupiti u sastavu Marc Colin, Olivier Libaux, Julien Boye i Antoine Reninger sa Elodie Frege te Listete Gonzalez Aleom kao vokalisticama.

Podsjećamo, to će biti treći i posljednji koncert Terraneo Summer Break serije, ovogodišnjeg projekta Terraneo festivala, koji je nastojao zadovoljiti različite glazbene ukuse i apetite svoje publike, te omogućiti posebne glazbene doživljaje intimnijeg karaktera na tvrđavi sv. Mihovila. Za tisuću najbržih obožavatelja sastava Nouvelle Vague vrata Tvrđave otvorit će se u 20h, dok je početak koncerta predviđen iza 21h.

ULAZNICE

Ograničen broj od 900 ulaznica u prodaji je po pretprodajnoj cijeni od 150 kn i mogu se kupiti u klubu Azimut u Šibeniku, na blagajni tvrđave sv. Mihovila te u svim poslovnicama u sustavu Eventima i online na www.eventim.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice biti će 180 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:50