The Smile

Thom Yorke i Jonny Greenwood u Londonu predstavljaju svoj novi bend. I Jutarnji će prisustovati

Grupa je početkom siječnja izbacila svoj prvi singl 'You Will Never Work In Television Again'

 Alex Lake
Uz dvojicu članova Radioheada u grupi je i Tom Skinner iz Sons of Kemet

The Smile, nova grupa koju čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada i Tom Skinner iz Sons of Kemet, 5. siječnja su objavili svoj debitantski singl 'You Will Never Work In Television Again'.

Pjesmu, koja je dostupna sada uz lyric video (red. Duncan Loudon), prvi put smo mogli čuti u tajnom nastupu benda u sklopu prošlogodišnjeg Glastonbury događaja Live At Worthy Farm. To je prva službena objava grupe The Smile, u produkciji Nigela Godricha.

The Smile će 29. i 30. siječnja u Magazinu London odsvirati tri uzastopna nastupa uživo u razdoblju od dvadesetčetiri sata. Nastupiti će pred sjedećom publikom u krugu, a tri izvođenja također će se emitirati uživo putem livestream-a.

Nastupi će spojiti show uživo, livestream i kinematografski film snimljen od strane nagrađivanog redatelja Paula Dugdalea (The Rolling Stones, Adele, Paul McCartney) i produkcije Driifta.

Driift je nagrađivani producent i promotor inovativnih, visokokvalitetnih livestream događaja za najveće svjetske umjetnike i izvođače, uključujući Lauru Marling, Nicka Cavea, Kylie Minogue, The War on Drugs i Dita Von Teese.

Sa sjedištem u Velikoj Britaniji i uredima u Sjevernoj Americi i Australiji, Driift je prodao više od 600.000 ulaznica publici u više od 190 zemalja.

Jutarnji list će putem livestreama prisustvovati jednom od koncerata pa ćemo vam donijeti i iscrpni izvještaj. Ulaznice za sve koncerte su rasprodane. Za livestream ih možete kupiti putem Driifta na sljedećoj adresi https://driift.lnk.to/TheSmile.

Vrijeme emitiranja nastupa po centralnom europskom vremenu je 29. siječnja u 21 h i 30. siječnja u 2 i 12 sati.

Sva tri emitiranja također će biti dostupna vlasnicima ulaznica kao neograničene reprize tijekom 48 sati, od 15 sati po centralnom europskom vremenu, u nedjelju 30. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:24