BROJNI IZVOĐAČI

Treće izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off gledajte na Jutarnjem

Dodjela nagrada Rock&Off
 Rock&Off
Alejuandro Buendija, Boris Štok, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić nastupit će na dodjeli

Treće izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off ove godine zbog pandemije koronavirusa emitirat će se online, no to ne znači da publika neće moći uživati u nastupima omiljenih izvođača.

Upravo na našem portalu možete uživo pratiti dodjelu nagrada Rock&Off.

Alejuandro Buendija, Boris Štok, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić potvrdili su svoje nastupe na dodjelama nagrada, ali još nisu otkrili sva iznenađenja koja pripremaju.

Irena Žilić i BluVinil na pozornicu dolaze u potpuno drugačijem, ali opet iskrenom izdanju, a o čemu se točno radi, možete provjeriti u live-streamingu.

Alejuandro Buendija, Je Veux, Mark Mrakovčić, Rundek & Ekipa te Valentino Bošković odmjeravaju snage u kategoriji Album godine, dok se za pobjedu u kategoriji Pjesma godine "bore" Boris Štok, Goran Bare & Majke, Je Veux, Rundek & Ekipa te Valentino Bošković. BluVinil, Je Veux ili Nika Turković osvojit će Rock&Off nagradu za Veliki prasak godine.

Rock&Off snage odmjerit će J.R. August, Mark Mrakovčić i One Possible Option, u Pop&Off kategoriji nominirani su Boris Štok, Irena Žilić i Je Veux, a za Rap&Off naslov godine natječu se Alejuandro Buendija, Elemental i Kandžija.

"Gusto" je u kategoriji Jaz&Off, gdje su nominirani Chui, Doringo, Tamara Obrovac, Transhistria Ensemble i Jazz orkestar HRT-a, Trokut i Zvjezdan Ružić.

Za Electro&Off izvođača godine konkuriraju ABOP, pocket palma i The Siids.

Rock&Off Nagrade za životno djelo pripale su nezamjenjivim glazbenim kritičarima, Darku Glavanu i Draženu Vrdoljaku!

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:02