HITOVI POP ČETVERCA

TRIBUTE TO ABBA - RASPRODANO! U Off ciklusu Zagrebačke filharmonije ovog petka slijedi super-atraktivna posveta slavnim Švedima

 Toni Sica / Stella Pictures - daily / Profimedia

Isključite televizore, kompjutore i mobitele... Isključite probleme i uključite - glazbu! Puno je za to razloga, jer u Off ciklusu slijedi super-atraktivna posveta slavnim Švedima - TRIBUTE TO ABBA!

Treći koncert omiljenoga ciklusa Zagrebačke filharmonije - u petak 6.12. u 19:30 sati - donosi najveće hitove legendarnog pop četverca, ali u verzijama koje još niste čuli, u jedinstvenome ruhu velikoga simfonijskog orkestra.

Zagrebačkom filharmonijom ravnat će maestro Alan Bjelinski, a poznate hitove izvodit će Renata Sabljak, Ervin Baučić, Mija Mihanović i Sven Pocrnić uz vokalni ansambl Husar&Tomčić.

Fernando, I have a dream, Money, money, money, The winner takes it all, Chiquitita, Knowing me, knowing you, Dancing queen, Mamma mia, Waterloo, Gime, gime, gime!, Take a chance on me... - samo su neki od brojnih hitova koji su obilježili brojne generacije. A kada tome dodamo slavnu temu Memory iz mjuzikla Cats te Don't stop me now i Somebody to love legendarne grupe Queen, možemo samo reći kako ćete u petak 6.12. u Lisinskom doista isključiti sve probleme i uživati u - dobroj glazbi!

Dvorana je već u potpunosti rasprodana, stoga nema sumnje kako će to biti jedan sasvim off početak vikenda! Uz Tribute to Abba u Off ciklusu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:28